Uit het oog, uit het hart?

We weten het, het lijkt er soms op dat wij erg ons best doen om in het niets te verdwijnen. We hebben geen sateliettelefoon, maar voor landrotten we zijn op de volgende manieren bereikbaar:

 

Via email. Ons adres is: SV_ZWERVER@hotmail.com. Als we aan land zijn proberen we 2x per week onze mailbox te checken. Met uitzondering van Patagonie en een aantal eilanden in de Stille Zuidzee is dat meestal wel gelukt. In het algemeen proberen we iedereen persoonlijk te beantwoorden.

 

Vroeger kon je een berichtje achterlaten in het gastenboek van deze website, maar al twee keer is de provider ermee opgehouden. Misschien wagen we ooit nog eens een derde poging.

 

 

 

Zo lang we in de USA zijn, ongeveer t/m april'15 kun je ons bereiken op ons mobile nr is tel +1-561-267-4756. Je kunt ook met ons skypen. Skype-name is Ellen.quinten1.

 

Heb je twijfels of onze telefoon of postadres nog wel recent is, mail dan even met Moeder Quinten. Weet zij ook niet waar we uithangen, probeer dan flessenpost. Ons huidige postadres:

Point Hudson Marina, 103 Hudson street, Port Townsend, WA 98368 USA

 

Terug naar startpagina