Onze kijkcijfers

Een vaste kern van 900 bezoekers bekijkt iedere maand gemiddeld 2 keer onze website en zorgt voor 50.000 hits per maand. Je vraagt je af wie onze fans zijn? De meeste hits (85%) zijn uit Nederland, familie, vrienden & bekenden, maar ook veel zeilers. Hits uit andere landen komen van bevriende zeilers uit Canada, Amerika, Australie en Brazilie. 72% heeft onze website waarschijnlijk als favoriet opgeslagen , 20% (oud klasgenoten, collega's en ex-en) zoekt op trefwoorden. Googlen op Ellen Quinten wordt het meest gedaan, maar je schijnt ook op onze website terecht te komen als je zoekt naar Dwergpapagaaien of Hoofddeksel voor Sultans??!! De overige 10% belandt op onze website via een andere website, meestal een aan zeilen gerelateerde website (Zeilen, Zilt, Nauticlink, Sailorsforsailors, zeilersforum).

Andere interessante sites

 

Wereldzeilers
Zilt Magazine

Eigentijds interactief zeilmagazine voor iedereen die van bootjes houdt. Mooi foto's en spectaculaire filmpjes. Kijk ook op www.ziltewereld.com om te zien waar op de wereld de nederlandse vertrekkers zich bevinden.

www.zeilen.nl Tijdschrift met links naar zeilblogs en reisverhalen, praktische tips en veel meer.
www.noonsite.com Practische informatie voor de wereldzeiler door Jimmie Cornell, auteur van World Cruising Routes. Laatste landen- en pirateninfo.
www.transocean.com Duitse zeilvereniging met steunpunten over de hele wereld. Met lijst van jacht- en zorgverzekeraars gespecialiseerd in wereldreizen.
   
Weer en wind
www.weatheronline.co.uk gratis, goed
www.buoyweather.com deels gratis, routeplanning op verzoek, rapporten via sailmail op verzoek.
www.windguru.com gribfile analyse
www.windfinder.com gribfile analyse
   
Onderdelen bestellen
www.marinesuperstore.co.uk goed assortiment, scherp geprijsd, wereldwijde levering zonder BTW, snelle reactie op email.
www. marinescene.co.uk vergelijkbaar met marine superstore, maar iets duurder
www. yachtbits.com uitgebreid assortiment, redelijk geprijsd.
   
Landrotten
www.travel2survive.com Jan en Mariska (Ellen's broer en schoonzus) hebben een Daf legertruck omgebouwd tot luxe expeditievoertuid en zijn nu ook in Afrika. De geplande reunie wordt heel erg twijfelachtig; ook een Daf gaat wel eens plat.... Veel overeenkomsten met wereldzeilers.