Projectplan Zwerver vordert gestaag

Harry is inmiddels al weer drie weken in Nederland. Hij bivakkeert tijdelijk in Tjakko's boot, de Elusion, in Marina Den Oever. Meneer heeft nog steeds geen mobile maar belt trouw 1x per week (om 3 uur 'snachts S'pore time) om de vooruitgang te rapporteren. Ik krijg echter geen kans om kritische vragen te stellen, want dan is opeens de laatste Euro ingegaan. Zwaar verdacht.
Als we de laatste berichten mogen geloven gaat echter alles volgens plan. Firma Q-jobs heeft de ankerbak bijna klaar, en deze week komt de timmerman om het teak op het brugdek erin te leggen. Slangen en kabels zijn nagekeken en vervangen. De motor krijgt nu een grote beurt. Dat besteden we altijd uit aan Hans-met-de-gouden-handjes, mede-eigenaar van Marina Den Oever. Deze keer doen we het echter samen. Straks staan we er nl ook alleen voor. Verder schijnt het dat de nieuwe kachel erin zit, maar de foto is niet erg overtuigend.Volgende week wordt de "Zwerver" even naar buiten gereden en onder de "douche" gezet om al het vuil en stof van de afgelopen 2 jaar af te spoelen.
Terwijl Harry's zich buigt over Ellen's strakke werkschema, verdient Ellen nog even de laatste centjes bij elkaar. Ellen zit tijdelijk in een service appartement, midden in het uitgaans centrum van Singapore. Op loopafstand van Mohammed Sultan Road (het stratems-eind van Singapore) en bootkey, de oude haven.
Er is een zwembad (met bediening), fitness, sauna en een reuze gezellig plein met allerlei cafeetjes en restaurants. Elke vrijdagavond is er life muziek en ook alle voetbal wedstrijden worden life uitgezonden op een groot scherm.  
  Ellen's laatste week in Singapore is ingegaan. Vrijdag 28 maart vertrekt het vliegtuig richting Amsterdam, deze keer een ticket enkele reis. En dan zit het leven als loonslaaf er voorlopig even op. Het begint nu toch wel allemaal realiteit te worden. Spannend!