Galapagos Islands March'06 - April'06

1000 km op zee

Home made Camarones al Ajillo. Bert ziet het wel zitten aan boord van Zwerver. Landrotten zoeken een plekje in de schaduw en verbranden nog als een kreeft. Zelfs dit helpt niet.
Wel een beetje opletten jongens. Kijk, walvissen aan de horizon. Sas in aktie. Beet, maar toch weer niet. Lekker relaxed, zeilen met crew.
Zwerver in beslag genomen. Sas verklaart ons voor gek. Wat wil je daar in hemelsnaam mee vangen?! En we noemen hem Free Willy Tja, dan maar vis uit een blikkie
En als geen enkel aas meer werkt, wordt het zwaar geschut in stelling gebracht. Weinig wind, maar de zonsondergangen waren mooi. El Capitan en z'n maatje aan de hamurguesas.

Beestenboel

Kiek dan wat een poekie!!! En je kunt er ook nog mee zwemmen. En deze kon zo op de televisie
Ongelooflijk hoe dichtbij je kunt komen. Wie observeert nu wie. De enige sea iguana ter wereld zijn hier bij bosjes te vinden land iguanas zijn erg zeldzaam en op de grote eilanden zelfs uitgestorven
 
Lonesome George zoekt een vrouwtje, maar schijnt geen libido te hebben. Zo te zien valt er ook weinig aktie te verwachten de komende tijd. Deze was iets actiever en viel zowaar Harry aan.
En de pinguins duikelen rond onze boot op Isla Isabella  
  je zou er bang van worden, maar ze doen echt niets. Nou ja, een beetje neussnuiten dan.  
     
  Een vrouwelijke fregatvogel scheerde over ons heen en scheet zowel Harry als Ellen onder.  

Activiteiten

Het duiken was op z'n zachts gezegd een beetje stormachtig. En alweer geen hammerheads gezien! El Capitan houdt het voor gezien. Te veel haaien hier. Duiken bij Kikkerrock op San Cristobal. Wel koud hoor!
De verboden foto. Voor de ongeruste thuisblijvers: nee, Sasje is niet zwanger en Harry heeft geen helm onder z'n T-shirt! Op Safari op Isla Isabella Lucky Luck en Jolly Jumper voert de troepen aan.
 
Meneer en mevrouw de Bok poseren voor de "kerstkaart". Snorkelen in Los Tuneles  
Back to logbook