Toerist in Nederland, Sept'04
Met de superbolide van Steven en Luce crossen we heel Nederland door. Joggen door het Twentsche landschap. Is dit mooi of niet? Als het aan mij ligt wordt dit ons optrekje na het zeilen.
Harry heeft een meer wereldse plek in gedachten of zijn we tegen die tijd eerder toe aan iets uitdagenders? seen it, been there, done it! Tja, dit is toch ook wel leuk hoor!
Picknicken met de familie Jansen Hoezo dure Euro? Pa en Ma Jansen nemen het er nog steeds goed van. Ma Quinten weet er trouwens ook wel raad mee.
De broertjes Jansen laten zich de kop niet gek maken. De zusjes Quinten zetten het leven van Ma Q weer even ouderwets op stelten. Wanneer gaan jullie weer weg? Kleine broertje Jan zal blij zijn als ze allemaal weer opgerot zijn. Moeten jullie niet werken? Werken??!!!
Vermaakt Harry zich wel een beetje daar in Twente? Ja, hoor, lekker op de trekker! Lucas, de jongste aanwinst van de familie Jansen is ook van de partij. Met de jongste aanwinst van de familie Quinten komt het nooit meer goed.

Gelukkig heeft ie meer verstand van ............... Ja van wat nou eigenlijk?

De Lizard is inmiddels overstag. Zouden we ze nog tegenkomen in Patagonie? De Mermaid heeft ook niet veel aanmoediging meer nodig. Alhoewel we nu toch wel een beetje twijfelen aan Josje's zeebenen....
     
     
Back Home Ga naar photobook Europe Ga naar photobook Brasil